Sweetflower 2Sk | Premium - 40M² - Overdekt Terras - Tv - Plancha - Spa - Wifi (4/4 pers.)

Flower Camping Les Biches

Laat je verleiden door de ongewone ervaring van de Sweetflower Lodge: een oase van rust van 42 m², inclusief een overdekt terras van 10 m². De zachte pastelsfeer van de combinatie van hout en canvas brengt je in een cocon van comfort.

Een privé wellness-sessie in onze spa, onbeperkte WiFi-toegang, beddengoed en handdoeken inbegrepen: kom en geniet van een onvergetelijke Premium-ervaring in onze Sweetflower, waar aan elk detail is gedacht om je een onvergetelijk familieverblijf te bieden.

Lodge Sweetflower biedt je een authentieke leefruimte, inclusief een gezellige lounge met televisie, een volledig uitgeruste keuken met bar en een gezellige eethoek. Met een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een doucheruimte met XXL-douche, en een apart toilet, is elk detail zorgvuldig doordacht voor uw comfort. Elektrische verwarming in alle kamers voor een gezellige sfeer op elk moment. Ontspan in de zon op het terras, uitgerust met twee chilis, een houten tafel en stoelen, en een gasfornuis.

Sweetflower is ideaal gelegen, dicht bij de kruidenierswinkel en op een steenworp afstand van het zwembad. Het is een eiland van rust voor juli, en stort je vervolgens in de vrolijke drukte van de camping tijdens het zomerseizoen.

Trakteer jezelf op de luxe van een uitje waar natuur en verfijning elkaar ontmoeten, om onvergetelijke vakantieherinneringen te creëren.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen