Cottage Prestige 2Sk | Premium - 32 Tot 50M² - Tv - Vaatwasser - Spa - Travel Pack 7N* (4/4 pers.)

Flower Camping Les Biches

De Prestige serie biedt je al het comfort waar je van droomt voor een ontspannen en onvergetelijke gezinsvakantie.

 


De Prestige Cottage met 2 slaapkamers beschikt over een televisie, mini-hifi-installatie, vaatwasser en een ruime leefruimte van 32m² tot 50m² (afhankelijk van het model, zie optie keuze staanplaats):

 


1 woonkamer met zithoek, bank en een volledig uitgeruste keuken (vaatwerk, gasfornuis, magnetron, koelkast met vriesvak, Senseo, broodrooster) en een eethoek met tafel en stoelen
1 slaapkamer met een tweepersoonsbed 140x190cm**
1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden 80x190cm**
1 doucheruimte met 1 wastafel en haardroger
Aparte WC

 


*TRAVEL PACK : eindschoonmaak, beddengoed, handdoeken en badmatten inbegrepen, alleen voor een verblijf van minimaal 7 nachten.

 


**Dekbedden, kussens aanwezig. Matrassen en kussens worden beschermd door een waterdichte hoes die tussen elk verblijf wordt gedesinfecteerd.

Een stofzuiger staat tot uw beschikking in de accommodatie om uw dagelijks leven tijdens uw vakantie te vergemakkelijken.

Je profiteert van een overdekt houten terras van 20 tot 25 m² uitgerust met: 2 ligbedden met matrassen, een tuintafel en stoelen om volop te genieten van de idyllische omgeving voor een ontspannen vakantie. En niet te vergeten een plancha op gas om buiten te koken en gezellige momenten te delen met het gezin.

 


De prestige serie omvat ook: Wifi voor het hele gezin, 1 SPA-sessie in onze wellnessruimte per week en 1 rondje minigolf per persoon inbegrepen bij een verblijf van minimaal 7 dagen.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen