Standplaats - Tent - 100/150M² - Auto Op Standplaats (2/2 pers.)

Camping Village de La Guyonnière

/!\ Deze plekken zijn alleen voor tenten en vouwagens toegankelijk. /!\


Liefhebber van de natuur en authenticiteit? De staanplaatsen op de Guyonnière zijn de ideale plek voor je vakantie! Op ons terrein zetten we ons in voor het milieu en we bieden onze vakantiegangers een idyllische omgeving in de natuur aan. Onze staanplaatsen zijn zowel ruim als groen, en garanderen een vakantie in harmonie met de natuur. Je hebt er voldoende ruimte voor je hele gezin.

Al snel wil je je staanplaats en vakantieparadijsje nooit meer verlaten. Een plaats waar je fijn kunt ontspannen, spelletjes doen, of genieten van een heerlijke pizza. Er staan je fijne gezellige momenten te wachten voor onvergetelijke herinneringen aan je vakantie in de Vendée.

Praktische tip: Je hebt een electriciteitsadapter nodig (stekker P17, CEE-mannetje). Bovendien is het, gezien de grootte van de staanplaatsen, raadzaam om een verlengsnoer mee te nemen van minimaal 20m.


INFO :

Er is vrije toegang tot onze sanitair gebouwen en gratis wifi beschikbaar. Dieren zijn welkom op de kampeerplaatsen. Ze moeten een identificatietatoeage of -chip hebben, gevaccineerd zijn en aangelijnd zijn. Het vaccinatiebewijs tegen hondsdolheid zal bij aankomst gecheckt worden voordat huisdieren op de camping worden toegelaten.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen