Premium Spa - 2 Slaapkamers - 4/6 Personen (4/6 pers.)

Domaine de la Bergerie

De Premium Spa is de modernste en meest luxueuze van onze stacaravans in de Var. Laat u verleiden en geniet van een eigen spa om uw vakantie onvergetelijk te maken.

De Premium Spa is een nieuwe accommodatie van minder dan 5 jaar. Het is ruim en biedt een oppervlakte van 35 m ² met modern design en actuele kenmerken. Het heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen.

Het is uitgerust met hoteldiensten waarmee u onbeperkt een uitstekend verblijf kunt doorbrengen en kunt genieten van uw vakantie zodra u aankomt: lakens en handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst. Voor een VIP-vakantie wordt de schoonmaak door ons uitgevoerd en wordt WLAN-verbinding aangeboden.

Het is gelegen op een perceel van ongeveer 200m ² met eigen parkeerplaats.

Het beschikt over een centrale woonkamer met airconditioning en een flatscreen-tv. De slaapkamers bevinden zich aan elke kant van de woonkamer met 2 badkamers en toilet. Een goed uitgeruste keuken, vaatwasser, broodrooster en een Nespresso-koffiezetapparaat. Een slaapbank in de woonkamer is geschikt voor een 5/6. persoon.

Buiten een overdekt terras geplaveid of houten, met tafel, stoelen, tuinmeubelen en ligstoelen met plancha.

Het vleugje luxe, UW privé-spa, geniet onbeperkt van een ontspannend bad in de privacy van uw accommodatie.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen