Premium Chalet A - 3 Slaapkamers - 6/7 Personen (6/7 pers.)

Domaine de la Bergerie

Verken ons nieuwste pareltje van 2024: een chalet met een eigentijds design, perfect voor een natuurvakantie aan de prachtige Côte d'Azur!


Het is uitgerust met hoteldiensten waarmee u een geweldig verblijf zonder beperkingen kunt doorbrengen en kunt genieten van uw vakantie zodra u aankomt: lakens en handdoekkits aanwezig, bedden worden opgemaakt bij aankomst, eindschoonmaak door ons uitgevoerd en wifi-verbinding wordt aangeboden.


Ons chalet biedt een royale oppervlakte van 35m ², inclusief 3 slaapkamers, waaronder een master suite met directe toegang tot het terras, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met stapelbedden. In de woonkamer staat een extra bed. Het is geschikt voor maximaal 7 personen.


Het is gelegen op een privéperceel van ongeveer 200m ² met eigen parkeerplaats.


De leefruimte van dit chalet, ontworpen om grote gezinnen te huisvesten, biedt een optimale indeling. De grote openingen, die veel natuurlijk licht bieden, bieden directe toegang tot een ruim terras van 16m ². De uitgeruste keuken, badkamer en toilet maken deze ruimte compleet. Geniet van voorzieningen zoals airconditioning, flatscreen-tv, vaatwasser en plancha, voor een comfortabel en goed uitgerust verblijf.


Buiten een houten terras van 16m ² met tafel, stoelen, tuinmeubelen en ligstoelen.


Voor een VIP-vakantie zorgen wij voor de schoonmaak aan het einde van het verblijf en bieden wij een gratis wifi-verbinding.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen