Premium Chalet A - 2 Slaapkamers - 4/5 Personen (5/5 pers.)

Domaine de la Bergerie

Verken ons nieuwste juweel van 2024: een chalet met een eigentijds design, perfect voor een natuurvakantie aan de prachtige Côte d'Azur!


Het is uitgerust met hoteldiensten waarmee u een geweldig verblijf zonder beperkingen kunt doorbrengen en kunt genieten van uw vakantie zodra u aankomt: lakens en handdoekkits aanwezig, bedden worden opgemaakt bij aankomst, eindschoonmaak door ons uitgevoerd en wifi-verbinding wordt aangeboden.


Ons gloednieuwe chalet biedt een prachtige oppervlakte van 32m ², inclusief 2 slaapkamers. In de woonkamer staat een extra bed. Het is geschikt voor maximaal 5 personen.


Het is gelegen op een privéperceel van ongeveer 200m ² met eigen parkeerplaats.


Ontdek een enorme lichte leefruimte dankzij de brede openingen die directe toegang bieden tot het 16m ² terras. De uitgeruste keuken, badkamer en toilet vullen deze ruimte harmonieus aan. Geniet van hoogwaardige voorzieningen zoals airconditioning, flatscreen-tv, vaatwasser en plancha, voor een comfortabel en goed uitgerust verblijf.

Buiten een houten terras van 16m ² met tafel, stoelen, tuinmeubelen en ligstoelen.

Voor een VIP-vakantie zorgen wij voor de schoonmaak aan het einde van het verblijf en bieden wij een gratis wifi-verbinding.


Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen