La Vallée des Vignes

Frankrijk > Pays de la Loire > Maine-et-Loire > Concourson-Sur-Layon

De **** camping La Vallée des Vignes is een gezellige familiecamping waar het goed toeven is. Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie waar ze nieuwe energie kunnen opdoen in het hart van de natuur van Anjou. Wij heten u van harte welkom op een camping die zich bezighoudt met de kwaliteit van het milieu, waarbij wij uiteraard selectief afval sorteren en ecologisch grazen met behulp van onze dieren.


Nieuw in 2023: De campin...


Onze camping beschikt over een zwembad verwarmd tot 28°C vanaf de zonnige dagen van mei, een minigolfbaan, spelletjes voor kinderen, opblaasbare structuren, een trampoline, een zipline en een servicefietsverhuur, inclusief elektrische. Bovendien bieden wij in juli-augustus 5 dagen per week overdag en 's avonds entertainment aan om uw vakantie tot een succes te maken, prachtige herinneringen te creëren en u het hele jaar door nieuwe energie te geven. In het bar-restaurant, voornamelijk geopend in de zomer, bieden wij huisgemaakte gerechten op basis van lokale kwaliteitsproducten en een korte toeleveringsketen.


De camping wordt omgeven door wijnboerderijen die proeverijen en rondleidingen door de kelders aanbieden, evenals talrijke toeristische bezienswaardigheden zoals de dierentuin Bioparc en de Roseraie de Doué la Fontaine. De camping ligt op 20 km van Saumur en de vallei van Châteaux de la Loire, 40 km van Angers en Terra Botanica en 30 km van Cholet en zijn grote commerciële gebied!! Onze camping is ideaal gelegen op 45 minuten van Puy du Fou en op minder dan 1 uur van Futuroscope in Poitiers.

Tarieven en beschikbaarheidMeer informatie

Services

Plaatstypen

Klantenmeningen

Contact

Telefoon : +33 (0)2 41 59 86 35

Adres : Lieu-dit La Croix Patron, 2 route de Méat
49700 Concourson-Sur-Layon
Frankrijk

GPS coördinaten : Breedtegraad : 47.1745602453889
Lengtegraad : -0.347464955854434

Bedrijf lokaliseren